SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Account

We respecteren uw privacy en houden uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk.
Wanneer u onze site bezoekt, wordt de verzamelde informatie door uw browser opgeslagen, zoals uw naam, telefoonnummer, postcode en adres. Cookies kunnen worden gebruikt om uw IP-adres te herkennen en een snellere toegang tot onze site te bieden. U kunt het gebruik van cookies beperken door de instellingen in uw browser te wijzigen, waardoor uw toegang tot onze site mogelijk wordt beperkt.

Voor uw gemak hebben we online snel afrekenen beschikbaar. Voeg gewoon een artikel toe aan je tas, ga naar je tas (link in de rechterbovenhoek van elke pagina) en kies de gewenste afrekenoptie. Geef uw betalings- en verzendgegevens op en plaats uw bestelling! Zodra uw bestelling is geplaatst, wordt een orderbevestiging verzonden naar het e-mailadres dat is geregistreerd.

Meestal heb je het e-mailadres of wachtwoord verkeerd ingevoerd.
Als je je de eerste keer hebt aangemeld met Facebook of Gmail, moet je op de knop 'Aanmelden met Facebook' of 'Aanmelden met Gmail' klikken om in te loggen.

Nee, u hoeft zich niet te registreren bij ZAPAKA om bestellingen te plaatsen.
U kunt de nodige gegevens invullen bij het uitchecken als gast. Maar u kunt de bestelstatus of bestelgeschiedenis niet controleren zonder u te registreren.