SHOPPING BAG

Your cart is empty.


Wij zijn meer dan een fabrikant van vintage kleding, wij bieden een revolutionaire oplossing voor retailers van vintage kleding om winst te maken.
Producent van vintage jurken ZAPAKA biedt u een vrij groot assortiment aan vintage jurken tegen producentenprijzen.
Fabriek directe nabestellingsprijs tot 25% korting op normale groothandelsprijzen

  

OVER ZAPAKA

ZAPAKA is ontstaan uit de liefde van een meisje voor vintage kleding en is hier om gelijkgestemde retro- en vintage-geïnspireerde modefanaten te bedienen. ZAPAKA heeft 50 jaar ervaring met vintage jurken, waardoor we gunstige voorwaarden voor samenwerking voor ons en voor de klanten hebben kunnen creëren.We zijn niet alleen een online winkel, maar ook een fabrikant die vintage jurken, prom dresses en bruiloftsgasten ontwerpt en produceert. jurken voor winkels direct.

 

GEWELDIGE GROOTHANDELSPRIJZEN

We hebben een eigen ontwerpafdeling met meer dan 10 kledingontwerpers en vervaardigen producten in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen we onze groothandelsklanten zeer goede prijzen bieden. We kijken ernaar uit om samen te werken met zakenmensen uit verschillende landen van de wereld! Door met ons samen te werken, kunt u veel kosten besparen en uw verlies verminderen!

 

 

ZAPAKA DURF ANDERS TE ZIJN

We bieden niet alleen onze merkontwerpen aan en blijven constant nieuwe aankomsten lanceren, we bieden ook een one-stop-serviceproductlijn van uw eigen merk, waaronder ontwerp, OEM-service en zelfs deur-tot-deur bezorgservice aan uw klanten. beste kwaliteit en de laagste prijs voor alle partners!

 

 

 

U mag uw bedrijf niet helemaal alleen runnen. Uw bedrijf moet worden verzorgd en ondersteund, zelfs zonder zorgen. We willen dat je achterover leunt en geniet van je vintage & prom & trouwjurkjurken. Dat is precies waarom we het Partner Engagement Program hebben gelanceerd. Door onze partner te worden, profiteert u van vele voordelen zonder risico's te hoeven nemen.

 

Plan A
Word Zapaka-dealer

    Fabriek directe bestelprijs vanaf €49
    Stijl en kwaliteit vergelijkbaar met designermerken
    Fabriek directe levering met 1-2 weken
    Geen stopzetting van de stijl
    Huis-aan-huis bezorgservice aan uw klanten indien nodig

Plan B
Je eigen merk

    Individuele ontwerpservice
    One-stop service van etikettering en verpakking
    Fabriek directe levering met 3-4 weken
    Voorbeeld van een fabriek direct nabestellingsprijs vanaf 99, tot 25% korting voor nabestelling
    Huis-aan-huis bezorgservice aan uw klanten indien nodig

Ben je klaar om onze zakenpartner te worden? Solliciteer dan vandaag nog!
(Stuur terug naar service@zapaka.com)