SHOPPING BAG

Your cart is empty.


Wij zijn meer dan een fabrikant van vintage kleding, wij bieden een revolutionaire oplossing voor retailers van vintage kleding om winst te maken.
Om winst te maken, biedt producent van vintage jurken ZAPAKA u een vrij groot assortiment vintage jurken aan tegen producentenprijzen.
Fabriek directe nabestellingsprijs tot 25% korting op normale groothandelsprijzen

  

OVER ZAPAKA

ZAPAKA heeft 50 jaar ervaring in vintage jurken, wat ons in staat heeft gesteld om gunstige voorwaarden te creëren voor samenwerking voor ons en voor de klanten. We zijn niet alleen een online retailer, maar ook een fabrikant die voor winkels direct vintage jurken, gala jurken en jurken voor bruiloftsgasten ontwerpt en produceert.

 

GEWELDIGE GROOTHANDELSPRIJZEN

We hebben een eigen ontwerpafdeling met meer dan 10 kledingontwerpers en vervaardigen producten in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen we onze groothandelsklanten zeer goede prijzen bieden. We kijken ernaar uit om samen te werken met zakenmensen uit verschillende landen van de wereld! Door met ons samen te werken, kunt u veel kosten besparen en uw verlies verminderen!

 

 

ZAPAKA DURF ANDERS TE ZIJN

We bieden niet alleen onze merkontwerpen aan en blijven constant nieuwe aankomsten lanceren, we bieden ook een one-stop-serviceproductlijn van uw eigen merk, waaronder ontwerp, OEM-service en zelfs deur-tot-deur bezorgservice aan uw klanten. beste kwaliteit en de laagste prijs voor alle partners!

 

 

 

U moet uw bedrijf niet alleen leiden. Uw bedrijf moet worden verzorgd en ondersteund, zonder zelfs maar een beetje zorgen. We willen dat je achterover leunt en geniet van je bedrijf in vintage & gala & bruilofts jurken. Dat is precies waarom we het Partner Engagement Program hebben gelanceerd. Door onze partner te worden, geniet u van vele voordelen zonder risico te lopen.

 

Plan A
Wordt een Zapaka-dealer

    Prijs voor directe nabestelling vanaf €49
    Stijl en kwaliteit vergelijkbaar met designermerken
    Fabriekslevering binnen 1-2 weken
    Geen stopzetting van het ontwerp
    Aan huis bezorgservice aan uw klanten indien nodig

Plan B
Uw eigen merk

    Een-op-een ontwerpservice
    One-stop service voor etikettering en verpakking
    Fabriek directe levering binnen 3 - 4 weken
    Voorbeeld van een directe order prijs vanaf €99, tot 25% korting voor nabestelling
    Aan huis bezorgservice aan uw klanten indien nodig

Bent u klaar om onze zakenpartner te worden? Meldt u dan vandaag nog aan!
(Gelieve terug te sturen naar wholesale@zapaka.com)