SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Waarom ZAPAKA?

ZAPAKA is een internationaal e-commerceplatform voor B2C-jurkenmode. Het bedrijf richt zich voornamelijk op dameskleding en streeft ernaar om elke gebruiker ter wereld prompt stijlvolle kwaliteitsproducten tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden.

Kijk Nu

See more

8 eenvoudige redenen om voor ZAPAKA te kiezen

1.Productontwerp

Het begint allemaal wanneer een idee, of een gedachte, wordt bedacht door de ontwerper. Elk van onze ontwerpers heeft zijn of haar eigen unieke gevoel voor mode; sommige richten zich op het creëren van elegante, schattige, atletische, sexy, trendy en allemaal verschillende stijlen.


2.Fotografie

Door creatieve samenwerkingen met fotografen en modellen, social influencers. We zijn in staat om de details van elke stijl vast te leggen zodat je een voorbeeld kunt bekijken voordat je een aankoopbeslissing neemt.


3.
VERVAARDIGING

Al onze producten worden gemaakt door machines die precisie en aandacht voor detail en stijl benadrukken. We hechten veel waarde aan kwaliteit en soms worden onze producten vervaardigd door mensen die ervaring hebben met het naaien met de hand.


4.PREMIUM KWALITEIT

Bij ZAPAKA doen we geen concessies aan kwaliteit, comfort en pasvorm. We doen er alles aan om u te helpen uzelf te uiten in plaats van alleen maar een jurk te maken. Eersteklas kwaliteit is altijd het uitgangspunt van ons werk geweest. Met onze medewerkers worden regelmatig gesprekken gevoerd over kwaliteit. We begrijpen dat het handhaven van een hoog kwaliteitsniveau van kledingmateriaal het kernbewustzijn is waarop ons hele streven berust. Het kwaliteitsborgingsplan is zorgvuldig opgesteld en onze kwaliteitscontrole-experts waken voortdurend over elke productiefase om premium kwaliteit te garanderen.


5.Ons Team

Wij zijn een groep ambitieuze professionals die gespecialiseerd zijn in kwaliteitsbeoordeling en kledingontwerp, prototypes, materiaalkeuze en service. Al onze experts hebben jarenlange ervaring in hun respectievelijke vakgebieden.


6.Prijsgarantie

We zijn toegewijd om ZAPAKA te vestigen als een kledingmerk van wereldklasse. We houden onze prijzen redelijk en zeer concurrerend. Ons uitgangspunt hierbij is een redelijke winst en een hoge omzet. We hopen het verschil te vergroten door groothandelsbestellingen te krijgen.


7. Snelste doorlooptijd

Door een strikte productieplanning en voortdurende vervolgacties handhaven we onze toewijding aan levertijd. We begrijpen het belang van tijdige levering van het kledingmateriaal om de merkbetrouwbaarheid van onze klanten te behouden. Wij verzekeren onze klanten van tijdige levering. Desgewenst kunnen wij de materialen ook bij de deur afleveren.


8.Wereldwijde levering

We hebben onze eigen opslagafdeling in alle delen van de wereld, dus we distribueren naar alle delen van de wereld! We hebben een sterk netwerk van bezorgdiensten over de hele wereld. De klanten kunnen profiteren van het gevestigde bezorgnetwerk om hun bestelde jurken bij de deur te krijgen. Zodra u een bestelling plaatst op onze website, zullen wij de goederen bij u afleveren vanuit het dichtstbijzijnde magazijn, zodat u de goederen die u in de snelste tijd hebt besteld.