SHOPPING BAG

Your cart is empty.

ONZE FABRIEK

Ons kantoor is gevestigd in Hong Kong en onze fabriek bevindt zich op het vasteland van China, waarvandaan de producten worden verzonden. Als een van de toonaangevende online leveranciers van jurken en accessoires zijn onze producten over de hele wereld enorm populair. Elk van onze producten is strikt volgens de afbeeldingen en van hoge kwaliteit gemaakt. En de afgewerkte producten ondergaan een reeks inspecties voordat ze naar u worden verzonden. Daar kunt u op vertrouwen.

 

2002

We zetten onze eigen fabriek en de werkplaats op. Sinds de oprichting van ons bedrijf zijn we toegewijd aan het onderzoek en de productie van dameskleding en andere accessoires, schoenen, tassen en andere modeartikelen.

 

 

 

2018

Na de verkenning van 16 jaar hebben we eindelijk ons eigen complete onderzoekssysteem, productiesysteem, kwaliteitsmanagementsysteem en klantenservicesysteem gecreëerd. Wij produceren voornamelijk vintage jurken, kanten jurken, bruidsjurken, jurken voor speciale evenementen, trouwjurken en accessoires. De meeste worden verkocht aan de Europese en Amerikaanse high-end markt. Klanten kunnen door de uitgebreide online selectie bladeren en met grote tevredenheid hun favoriete jurken kiezen. Zapaka is trots op zijn uitzonderlijke klantenservice, hoge kwaliteit en betaalbare prijzen.


 

 


ONZE PRODUCTEN

We bieden meerdere glamoureuze oplossingen voor onze schoonheden:

 

 

 

 

 

STAP 1 - JURKONTWERP

Een perfect ontwerp kost ontwerpers minstens een week de tijd om zich continu aan te passen. Voorafgaande communicatie is een zeer belangrijke stap om uw kostbare tijdverspilling te voorkomen.


 


 

 

 

 

 STAP 2 - KIES STOFFEN & VERFRAAIINGEN

We hebben veel stoffen en versieringen op voorraad, die chique en van hoge kwaliteit zijn. Die belangrijke details bepalen de kwaliteit van jurken. Veel fabrieken maken jurken van goedkope materialen. Daarom zie je dat sommige jurken ongelooflijk lage prijzen hebben bij online winkels, sommige trouwjurken zijn zelfs lager dan $ 100. Wij verkopen geen goedkope kwaliteitsjurken in Zapaka. 

 

STAP 3 - PLAATMAKEN

Zoals we allemaal weten, moet een perfecte jurk er aantrekkelijk uitzien in de etalage. Het moet ook comfortabel voor je zijn en je lichaam tot in de perfectie laten zien. Daarom speelt een ervaren kleermaker een zeer belangrijke rol bij het op maat maken.

 

STAP 4 - BEGIN MET HET KNIPPEN & AFSTEMMING

Knippen is een andere belangrijke stap bij het maken van een trouwjurk. Verschillende stoffen hebben verschillende kleermakerstechnieken. Het is tijdrovend werk. Kleermakers van Zapaka houden zich aan het presenteren van hun beste werken aan klanten. Nadat we ervoor hebben gezorgd dat alle voorgaande details perfect zijn, zullen we beginnen met het op maat maken van gewone jurken. We noemen die jurken die geen versieringen hebben Plain Dress. Zapaka toont Obsessive-Compulsive in het hele maatwerk proces.


STAP 5 - AANBRENGEN VAN VERSIERINGEN

Ontwerpers van versieringen maken versieringen met de hand volgens het jurkontwerp. Het vereist geduld en nauwgezetheid, vooral voor enkele kleine maar gecompliceerde ontworpen versieringen.

 

 

 

 

 

 

STAP 6 - DE KWALITEITSCONTROLE

Wanneer de laatste maatwerkstap is voltooid, krijgen de functionarissen van elke stap een kwaliteitsinspectie van hun eigen werkpodium. Zapaka doet er alles aan om alleen gekwalificeerde producten aan klanten te leveren. Winkel met Zapaka, we zijn toegewijd om uw grote dag nog perfecter te maken!

 

 

  1996

  onze fabriek is de OEM van veel Amerikaanse en Duitse bedrijven.

 

 

 

 

HONG KONG HUAWUQUE TRADING CO.,LIMITED
Registration Number: 2718393