SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Hoe Plaats Een Bulkbestelling?

Bulkbestellingen zijn aankopen die bestaan uit meer dan 10 artikelen van dezelfde stijl, maat en kleur. Uniforme bestellingen voor teams van 10 of meer personen worden ook als bulkbestellingen beschouwd.

Om een offerte voor uw potentiële bestelling te ontvangen, dient u ons via e-mail de details van uw bestelling te verstrekken, zoals de SKU, kleur, maat, hoeveelheid van de artikelen die u wilt kopen, de specifieke reden voor de bulkbestelling, het verzendadres , en als u speciale wensen heeft met betrekking tot de verpakking of de aankomstdatum, enz. Zodra we uw bestelgegevens hebben ontvangen, bieden we u een speciale prijs als we de bestelling kunnen uitvoeren.

Als u uw offerte heeft ontvangen en heeft besloten dat u verder wilt gaan, laat het ons dan weten, dan sturen wij u een aanpassingslink zodat u via onze website kunt betalen. Als u liever rechtstreeks via PayPal betaalt, kunnen we u een PayPal-link sturen om te betalen. Als u eenmaal aan ons heeft betaald, laat het ons dan alstublieft weten en wij zullen uw artikelen aan uw bestelling toevoegen.

We bieden geen gratis monsters aan. Als u de artikelen wilt controleren voordat u in bulk bestelt, plaats dan een bestelling voor een of meer artikelen rechtstreeks via onze website. Als je de stof wilt controleren na ontvangst van het product, laat het ons dan van te voren weten, dan voegen we enkele stalen bij je bestelling.

"We bieden monogram- of maatwerkservices voor de meeste van onze artikelen. Als u uw items wilt monogrammen of aanpassen, neem dan eerst contact met ons op of we dit voor u kunnen doen of niet.

Opmerking: De op maat gemaakte artikelen of monogram artikelen kunnen niet geretourneerd, geruild of terugbetaald worden."

We kunnen op dit moment geen retourzendingen van bulkbestellingen accepteren.

Wij verzenden uw bestelling met expresverzending. De verwerkingstijd kan afwijken van uw bestelhoeveelheid. Nadat het is verzonden, kan het ongeveer 6 tot 12 werkdagen duren voordat het aankomt.

We kunnen momenteel geen groothandelsaccounts aanbieden.

"We accepteren PayPal, PayPal Express Checkout en een creditcard of betaalpas via Paypal. Hier is het telefoonnummer +1 720-641-9067 9:00 uur ~ 17:00 uur PST (maandag t / m vrijdag). Houd er rekening mee dat we uw bulkbestelling pas kunnen plaatsen als we de volledige betaling hebben ontvangen."