SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Over Ons

Zapaka

Zapaka.nl is ontstaan ​​uit de liefde van een meisje voor vintage kleding en is hier om gelijkgestemde retro- en vintage-geïnspireerde modefanaten te bedienen. Maar deze oase van retro-lekkernijen is niet van de ene op de andere dag ontstaan ​​...

Terugblik op 1968 toen oprichtster Mary Wang haar weekdagen doorbracht als verkoopster en haar weekends trawlend op rommelmarkten op zoek naar vintage jurken om voor de lol in haar online winkel te plaatsen. Omdat echte vintage items niet zo gemakkelijk te vinden zijn, voegde ze in een opwelling van Mary enkele vintage-geïnspireerde jurken toe en voordat ze retro-tastisch kon zeggen, begonnen bestellingen haar inbox te overspoelen! Dus deed Mary wat elk bedrijfskundig meisje zou doen.

Terwijl ZAPAKA veel fantastische retro-ontwerpers heeft, had Mary haar eigen retro-geïnspireerde visie, wat zich vertaalde in de geboorte van het ZAPAKA-huismerk. Dit omvat alles van prachtige gebloemde chiffonjurken rechtstreeks uit tuinfeestjes van "Mad Men" tot retro op Hollywood starlet geïnspireerde badpakken tot zwarte wiggle-jurken met appliqué-details waar Audrey Hepburn zelf overheen zou kruipen.

Van pin-up stijlen, vintage reproductiemode uit de jaren 1920 en prachtige retro zwemkleding, we weten gewoon dat we hebben wat je zoekt! Zorg ervoor dat je de Facebook-pagina van Zapaka leuk vindt, Volg ons op Twitter, bezoek onze blog en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste gebeurtenissen.

Zapaka is beschikbaar voor vrouwen om uit te checken op Zapaka.nl. De site is ook beschikbaar voor klanten in Verenigde Staten, Canada, Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Australië. De site biedt veel unieke items voor vrouwen over de hele wereld om uit te zoeken voor alle unieke behoeften die mensen hebben.

Zapaka