SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Retour- en Restitutiebeleid

We hopen dat je dol bent op je ZAPAKA-aankoop, maar als je niet 100% tevreden bent, hebben we opties om je in de perfecte jurk te krijgen:

Zapaka NL Retourbeleid

* Terugbetalingen: ontvang uw geld terug op uw oorspronkelijke betaalmethode.

* Ruilen: Zapaka staat ruilen toe voor hetzelfde product in een andere maat als het artikel op voorraad is.

We accepteren retourzendingen van producten. Klanten hebben het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het product een retour aan te vragen.

Alle items moeten worden geretourneerd in dezelfde staat als waarin u ze heeft ontvangen: ongedragen, onbeschadigd, verkoopbaar, met originele labels en verpakking. Artikelen die worden geretourneerd met tekenen van duidelijk gebruik, kunnen onderhevig zijn aan het weigeren van de retourzending en het op eigen kosten aan de klant retourneren van het artikel.

Zapaka Retourinstructies

1. Ga naar Zapaka.nl om je retourzending te starten.

2. Kies de artikelen die je retourneert, waarom je elk artikel retourneert en of je een terugbetaling of omruiling wilt.

(Ruilen kan voor hetzelfde artikel in een andere maat als de voorraad het toelaat.)

3. Voltooi uw retourzending en druk uw retourlabel en retourfactuur af.

4. Verpak uw bestelling, vergeet niet uw retourfactuur mee te sturen! Zorg ervoor dat u een veilige verpakking gebruikt.

5. Plak uw label voor retourzending op het pakket en geef het af bij het dichtstbijzijnde postkantoor of FedEx.

Internationale en militaire terugkeerinstructies

1. Markeer de artikelen die u retourneert op uw pakbon.

2. Let op als u een terugbetaling of omruiling wilt.

3. Verpak uw bestelling, vergeet niet uw pakbon mee te sturen! Zorg ervoor dat u een veilige verpakking gebruikt.

Internationaal en militair uitwisselingsbeleid

Uitwisselingen worden verwerkt wanneer uw bestelling wordt teruggestuurd naar Zapaka. We brengen uw oorspronkelijke kaart of PayPal-rekening in rekening voor de kosten voor het verzenden van uw uitwisseling. Als er een prijsverschil is tussen de geruilde artikelen, zullen we uw kaart of PayPal-rekening in rekening brengen of terugbetalen, afhankelijk van wat nodig is om uw ruilverzoek te voltooien.

Als u ervoor kiest om te ruilen voor een artikel van gelijke of meer waarde, zal Zapaka afzien van eventuele artikelgerelateerde herbevoorradingskosten. Dit beleid wordt per item toegepast.

Houd er rekening mee dat het tot 2 weken duurt voordat uw omruil bij ons binnenkomt. Voor uitwisselingen die nodig zijn, raden we u aan om nu een bestelling te plaatsen voor het nieuwe artikel en het originele artikel terug te sturen voor een terugbetaling.

Geweigerde pakketten

Als u de levering van uw pakket om welke reden dan ook weigert, bent u verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor u en terug naar Zapaka. De verzendkosten worden verrekend met je terugbetaling. Bovendien kan het enkele weken of langer duren voordat geweigerde pakketten worden teruggestuurd naar onze faciliteiten, de transittijd is volledig in handen van de vervoerder. Zapaka zal u uw bestelling niet terugbetalen totdat de artikelen zijn teruggestuurd naar onze faciliteit.

Restituties

Als de retourzending door de consument wordt veroorzaakt, moet de consument verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten. De specifieke vergoeding moet gebaseerd zijn op het exprespostbedrijf dat u kiest.
Als de ontvangen goederen om onze redenen beschadigd of niet correct zijn, en de consument om deze reden niet de verzendkosten hoeft te dragen.
Er hoeven geen kosten voor herbevoorrading in rekening te worden gebracht aan de consumenten voor het retourneren van een product.

Uw retourzending wordt binnen 5-7 werkdagen verwerkt zodra deze bij ons is afgeleverd, u ontvangt een e-mailbevestiging zodra uw terugbetaling is verwerkt. Het kan vier tot zeven werkdagen duren voordat de terugbetaling op uw creditcardrekening wordt weergegeven. Uw terugbetaling wordt mogelijk op uw volgende afschrift weergegeven. PayPal-terugbetalingen moeten binnen 24 uur worden weergegeven.

Beschadigde retourzendingen

Als je een beschadigd artikel of het verkeerde artikel hebt ontvangen, stuur deze dan NIET terug met het label in je pakket. Neem binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact op met onze klantenservice om een ​​retourautorisatielabel te ontvangen. Als een beschadigd of verkeerd artikel wordt geretourneerd zonder de kennisgeving van onze klantenservice, zijn alle mogelijke herbevoorradingskosten van toepassing.

NOTITIE:

We kunnen het ons niet veroorloven om de 'buy-many-keep-one'-aankoop te accepteren, dit valt niet binnen het bereik van ons gemakkelijke retourbeleid.