SHOPPING BAG

Your cart is empty.


1.PREMIUM KWALITEIT

Bij ZAPAKA doen we geen concessies aan kwaliteit, comfort en pasvorm. We doen er alles aan om u te helpen uzelf uit te drukken in plaats van alleen maar een jurk te maken. Premiumkwaliteit is altijd het uitgangspunt van ons werk geweest. Er worden regelmatig gesprekken gevoerd met onze medewerkers om hen op te frissen over kwaliteit. We begrijpen dat het handhaven van een hoog kwaliteitsniveau van kledingmateriaal het kernbewustzijn is waarop al onze inspanningen bestaan. Het kwaliteitsborgingsplan is zorgvuldig opgesteld en onze kwaliteitscontroledeskundigen houden voortdurend toezicht op elke productiefase om een ​​premium kwaliteit te garanderen.

2. ERVAREN TEAM

Human resources is onze troef. We hebben een strenge screeningprocedure voor het selecteren van onze medewerkers en medewerkers. De medewerkers worden regelmatig opgeleid om hun kennisniveau op te waarderen. Al onze experts zijn zeer ervaren met jarenlange ervaring in hun respectievelijke vakgebieden.Wij zijn een groep ambitieuze professionals die gespecialiseerd zijn in kwaliteitsbeoordeling en kledingontwerp, prototype en materiaalkeuze.

3.PRIJSGARANTIE

We zijn toegewijd om ZAPAKA te vestigen als een kledingmerk van wereldklasse. We houden onze prijzen redelijk en zeer concurrerend. Ons uitgangspunt hierbij is een redelijke winst en een hoge omzet. We hopen het verschil te vergroten door groothandelbestellingen te krijgen.


 

 

4. SNELSTE DOORLOOPTIJD

Door een strikte productieplanning en continue follow-upacties, blijven we ons inzetten voor de levertijd. We begrijpen het belang van tijdige levering van het kledingmateriaal om de merkbetrouwbaarheid van onze klanten te behouden. Wij verzekeren onze klanten van tijdige levering. Indien gewenst door de klant kunnen wij de materialen ook aan de deur leveren.5.WERELDWIJDE LEVERING

We hebben onze eigen opslagafdeling in alle delen van de wereld, dus we distribueren naar alle delen van de wereld! We hebben een sterk netwerk van bezorgdiensten over de hele wereld. De klanten kunnen profiteren van het gevestigde leveringsnetwerk om hun bestelde jurken bij hun deur te krijgen.Zodra u een bestelling op onze website plaatst, zullen wij de goederen bij u afleveren vanuit het dichtstbijzijnde magazijn, zodat u de goederen die u in de snelste tijd hebt besteld.

 

6. ELKE BESTELLING IS WELKOM

Klanten zijn onze goden. We hebben geen limiet gehouden op de minimale bestelhoeveelheid. We doen er alles aan om zowel grote als kleine klanten evenveel aandacht te geven, bestellingen van elke omvang welkom, van kleine zendingen tot vele duizenden.